Kontakt os på 98242320 (man-tors 9-14) eller skriv en e-mail

Procesvand

- Vandbehandling
 
Vores vand er jeres vand.... Vandet vi opvarmer her på værket og pumper rundt i byen er det samme vand som der er i forbrugerens radiatorer, gulvvarme osv.
Det er også det samme vand der bruges til opvarmning af forbrugsvand via en veksler eller en varmtvandsbeholder.

Hele vores vandsystem er et lukket system og i den perfekte verden så ville vi ikke have noget spild i system. Men sådan er det ikke når vi har mange kilometer fjernvarmerør i vejene som er tilsluttet over 2000 forbrugere.
Vi taber i gennemsnit 7 m3 i døgnet grundet utætheder i systemet.

Vores fjernvarmerør er en vigtigt og dyr del af et fjernvarmeværk, derfor gør vi alt for at vores procesvand er i top kvalitet.
​Vandværksvandet renser vi idag med blødgørringsanlæg, RO-anlæg og vakkumaflufter. Det gør at vores spædevand er fri for kalk, salte og ilt.

​Derudover har vi de sidste 12 år haft samarbejde med Acti-Chem som står for kemi sammensætningen i vores vand og de kommer også på 4 årlige besøg og analyserer på vores vand.
​Acti-Chem har lavet en lille rapport på hvad vandbehandling egentligt drejer sig om, den kan læses herunder. Hvis der er yderligere spørgsmål hertil er i velkommen til at kontakte Acti-Chem eller værket.

Klik her for at se PDF