Kontakt os på 98242320 (man-tors 9-14) eller skriv en e-mail
Uge 46 - Nyt Værk
Torben Stenbroen - 09/11/15

Uge 46:
Så er det vist tid til et nyhedsbrev igen. Som man kan se så sker der rigtigt mange ting på byggepladsen for tiden.
Kedlen og røgvasker system kom på plads i uge 42.

De sidste stålspær er ved at være på plads så nu kan man rigtigt fornemme størrelse på byggeriet.

Vi har haft lidt udfordringer med levering af betonelementer til byggeriet efter tidsplanen, men det er nu løst. Men det har gjort at vi er blevet forsinket yderligere en 14 dage.

Bygningen skal være lukket inden for 14 dage, så resten af arbejdet kan foregå indedøre.
 

Arbejdet på den 24 meter høje akkumuleringstank starter i næste uge, og skal være klar til vandpåfyldning i uge 8. Akkumuleringstanken rummer 2500m3 vand og fungerer som et opladeligt batteri for os, men den er også med til at skabe et statisk tryk i byen.

 

Vores skorsten som er 40 meter høj leveres og rejses i uge 49. I den forbindelse holder vi et lille rejsegilde for dem der arbejder på pladsen. Når værket står helt færdigt laver vi et åbent hus arrangement.

 

Transmissionsledningen der forbinder det nye værk og det eksisterende værk er også ved at være færdig. Vi er færdig med at grave på Ny Aabyvej og Østergade. Vi mangler kun de sidste par meter ind til værket og de sidste 50 meter på industrivej.


På industrivej bygger vi et fordelingshus hvor de 2 forsyninger til Aabybro kobles til det nye værk. Tilbage til oversigten