Invitation til ekstraordinær generalforsamling den 13. marts 2024

28. februar 2024

Invitation til ekstraordinær generalforsamling den 13. marts 2024

Ekstraordinær generalforsamling 13. marts kl. 19.00 i DGI Huset Aabybro

I aften afholder vi den ordinære generalforsamling for Aabybro Fjernvarme, selvom både årsregnskabet for 2023 og budget for indeværende år fremlægges, er der ingen tvivl om, at tilløbsstykket bliver afstemningen om fusionen mellem Aabybro Fjernvarme og Jetsmark Energiværk.

Siden januar har man kunne tilmelde sig både den ordinære generalforsamling, som afholdes i aften, og en ekstraordinær generalforsamling, som først afholdes d. 13. marts 2024. En mulighed som størstedelen af de ca. 300 tilmeldte til aftenens generalforsamling har gjort brug af.

Man har også kunne se dagsordenen for begge generalforsamlinger, og det er også muligt at downloade fuldmagter.

Om den ekstraordinære generalforsamling afholdes afgøres dog af om andelshaverne i Aabybro Fjernvarme stemmer ja til fusionen.

Når den ordinære generalforsamling er afholdt, vil vi oplyse om resultatet, og der vil på vores hjemmeside i dagene efter blive udgivet et referat samt div. præsentationer.

 

Dagsorden for ekstraordinær generalforsamling d. 13. marts 2024

  1. Velkomst
  2. Valg af dirigent
  3. Forslag fra bestyrelsen (1)
    Fusion med Jetsmark Energiværk Amba.
  4. Forslag fra bestyrelsen (2)
    Ændring af vedtægter for Aabybro Fjernvarme Amba,
    som følge af fusion med Jetsmark Energiværk Amba.
  5. Eventuelt.
     

Resultat afgør om den ekstraordinære generalforsamling afholdes

Selvom det ikke er helt sikkert, at den ekstraordinære generalforsamling afholdes, har vi alligevel indrykket en annonce for generalforsamling i Nordjyske, da denne skulle indrykkes 14 dage før den ekstraordinære generalforsamling.

Og man også stadig tilmelde sig den ekstra ordinære generalforsamling på vores hjemmeside.

Tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling er vigtig, således vi kan sikre, at vi har plads nok til alle. Derudover sparer det også en masse tid i forbindelse med registrering på selve aftenen.

Alle der har tilmeldt sig den ekstraordinære generalforsamling, vil blive oplyst om evt. ændringer, som konsekvens af resultatet af den ordinære generalforsamling.

 

Annonce indrykket i avisen d.28.02.24